Thursday, June 12, 2008

Mii
Son zamanlarda yaptığım en iyi şeyler de 1. si Nintendo Wii almak hem de Wii Fit denen step tahtasına benzeyen ama ondan oldukça alçak olan egzersiz parçasıyla beraber. Megavizyonda ilk oynadığımda "Amaaaan bu muymuş" dediğim şey şimdi evde en sevdiğim parça. B yle hırslı maçlar yapmak en eğlencelisi hele onun hulahop çevirmesini izlemek hahah...


Yoga kısmını çok merak ediyorum aslında ama birbirimizle kapışmaktan yarışmasız şeylerle pek oynamadık daha. Ama tenis, bowling derseniz harikalar yaratıyorum. Wii fit in aslında bi sürü çalışması var şnav bile çektiriyor alet size ama şöyle birşey yapmışlar. Oynamaya başlıyorsun ve bütün çalışmalar ve oyunlar açık değil ancak levellar atladıkça yeni hareketler ve oyunlar açılıyor hem de sadece o user a açılıyor..
Sonuç olarak sonradan sıkılır mıyım bilmiyorum ama şu an için sevgili Nintendo'ya teşekkürler gerçekten bir teknoloji harikası bence. Nasıl olur da Apple Wii ye bir rakip çıkarmaz onu da hiç anlamadım.
Evet iyi yaptığım 2. şeye gelince spora bu aralar oldukça düzenli gitmem hatta spordan baya bi zevk almam. Koşu bandından hala çok hoşlanmıyorum ama en azından artık üstünde yürümüyorum sadece koşuyorum. Tabi spora başladığımdan beri 2 kilo almış olmam da şaşırtıcı ama kastır diye umarak devam etmeye kararlıyım.


Friday, June 06, 2008

i just don't know what to do...
benim zavallı blogum. 5 eylülde jüriye giricem. tez ne zor şeymiş ya. doktora yapmamaya söz veriyorum.
öğrenciyken kopyanın bu kadar gözüktüğünü farketmezdim. hele ki amfide

herşey o kadar net ki. ama ben iyi bir hocayım daha kimsenin kağıdını almadım kopyadan..

havalar çok sıcak. bodruma gittim bu mevsimde ne kadar güzelmiş. adamikte sarhoş bile oldum. denize de girdim.ohhh

Mark Knopfler konserine gidicem umarım hep Dire Straits parçaları söyler.

Bu arada aklıma geldi sanırım biz ortaokuldayken şarkıdan parça kelimesine geçmiştik. heralde böyle demenin çok havalı olduğunu düşünyorduk.